AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı yumruklamak

Kahve falında kapıyı yumruklamak

Kahve falında kapıyı yumruklamak başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıyı yumruklamak gördüyseniz:

  • Detaylı düşünün.

Kahve falında kapıyı yumruklamak üzüntülerin son bulacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı yumruklamak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında duvarları yumruklamak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında cam yumruklamak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına işarettir.

Kahve falında duvarı yumruklamak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında birini yumruklamak kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adam yumruklamak zorlukların ortadan kaldırılacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvar yumruklamak işlerin bu yüzden epey aksayacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir