AnaSayfa / Genel / Kahve falında masayı yumruklamak

Kahve falında masayı yumruklamak

Kahve falında masayı yumruklamak borçların ödeneceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, onları gücendireceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında masayı yumruklamak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda nihai bir karara varmadan önce, geçmiş tecrübelerinizi asla unutmamalısınız.

Kahve falında masayı yumruklamak kısaysa da ömrün kısa süreceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında duvarı yumruklamak kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı yumruklamak sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  delalettir.

Kahve falında birini yumruklamak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında cam yumruklamak karşılıksız bırakmayacağına, duygularının karşılık göreceğine delalettir.

Kahve falında duvar yumruklamak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarları yumruklamak sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında adam yumruklamak yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir