AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarı yumruklamak

Kahve falında duvarı yumruklamak

Kahve falında duvarı yumruklamak bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına delalettir.

Kahve falında duvarı yumruklamak gördüyseniz:

  • Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında duvarları yumruklamak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar yumruklamak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvarı yumruklamak bolluk getirecek bir döneme girileceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına delalettir.

Kahve falında masayı yumruklamak monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kapıyı yumruklamak ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam yumruklamak refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini yumruklamak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında adam yumruklamak esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir