AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam tükürmek

Kahve falında cam tükürmek

Kahve falında cam tükürmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam tükürmek gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında cam tükürmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında cam kırığı tükürmek gelirini de büyük oranda arttıracağına, kendisini işine vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları tükürmek makbul olan mallara kavuşacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında yastığa tükürmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine yorulur.

Kahve falında içki içip tükürmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında yediği yemeği tükürmek zor zamanlar geçireceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kediye tükürmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına rivayet eder.

Kahve falında halıya tükürmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir