AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırıkları tükürmek

Kahve falında cam kırıkları tükürmek

Kahve falında cam kırıkları tükürmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırıkları tükürmek gördüyseniz:

  • Felsefik bir değişim söz konusu olabilir, sezgilerinize güvenin.

Kahve falında cam kırıkları tükürmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kırığı tükürmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, iç huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında cam tükürmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına rivayet eder.

Kahve falında camları kırık araba görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında araba camı kırık görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında cam kırıklarını yutmak çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, hayırlı terfiler alınacağına yorulur.

Kahve falında cam kırıkları yemek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına delalet eder.

Kahve falında cam kırıklarının üstünde yürümek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir