AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıya tükürmek

Kahve falında halıya tükürmek

Kahve falında halıya tükürmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, hayırlı işlere girileceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halıya tükürmek gördüyseniz:

  • Keşif denebilecek nitelikte fikirleriniz olabilir.

Kahve falında halıya tükürmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öksürük kan tükürmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ateşe tükürmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında kocanın yüzüne tükürmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne tükürmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birinin üzerine tükürmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında denize tükürmek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediye tükürmek hayat boyu çok sevileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir