AnaSayfa / Genel / Kahve falında yediği yemeği tükürmek

Kahve falında yediği yemeği tükürmek

Kahve falında yediği yemeği tükürmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, kafasını rahatlatacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine delalettir.

Kahve falında yediği yemeği tükürmek gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar durumu daha iyi analiz etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yediği yemeği tükürmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine delalet eder.

Kahve falında yediğini tükürmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemeğin içine tükürmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, parasının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemeğe tükürmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzındaki yemeği tükürmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında yemeği tükürmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında eliyle yemek yedirmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine zorla yemek yedirmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir