AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastığa tükürmek

Kahve falında yastığa tükürmek

Kahve falında yastığa tükürmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, güzel ve doğru işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında yastığa tükürmek gördüyseniz:

  • Zihinsel çalışmalarda yüzeysel kalabilirsiniz.

Kahve falında yastığa tükürmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzının içine tükürmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işaret eder.

Kahve falında başkasına tükürmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına işarettir.

Kahve falında ateşe tükürmek sıkıntı çekeceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diş tükürmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yüzüne tükürmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin üstüne tükürmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında çamur tükürmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir