AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam taşımak

Kahve falında cam taşımak

Kahve falında cam taşımak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı delalet etmektedir.

Kahve falında cam taşımak gördüyseniz:

  • Siz dinginliği sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında cam taşımak zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine yorulur.

Kahve falında omuzunda yük taşımak arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında atla yük taşımak kendisine fırsatlar yaratacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çuvalla para taşımak helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine inanılır.

Kahve falında kıyma taşımak sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde kuran taşımak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerimi taşımak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına işarettir.

Kahve falında üzüm taşımak insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, endişelerinden kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir