Kahve falında kıyma taşımak

Kahve falında kıyma taşımak hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kıyma taşımak gördüyseniz:

  • Fazla gösterişçi olabilirsiniz.

Kahve falında kıyma taşımak kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında kıymalı ekmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş kıyma görmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında kıyma yapmak ihanet dolu bir işe girileceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında kıymalı dolma yemek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında donmuş kıyma görmek hile ile mal elde edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında kıyma yemek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, çok üst mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kıyma görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir