Kahve falında üzüm taşımak

Kahve falında üzüm taşımak yorgun ve hasta hissedeceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine işarettir.

Kahve falında üzüm taşımak gördüyseniz:

  • Ekip çalışması gerektiren işler veya grup aktiviteleri yeni bir yöne ilerleyebilir.

Kahve falında üzüm taşımak yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında olmamış üzüm yemek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında ceviz ve üzüm yemek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, işlerinin sarpa saracağına alamet eder.

Kahve falında erik üzüm görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çürük üzüm yemek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında elinde üzüm görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasından üzüm almak maddi olarak kötü bir karara varılacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına alamet eder.

Kahve falında bağ ve üzüm görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir