AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam tabak yemek

Kahve falında cam tabak yemek

Kahve falında cam tabak yemek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, bazı konularda önayak olunacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, kişinin evlatlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında cam tabak yemek gördüyseniz:

  • Ardından, kendi içinizde bir çözümleme yapıp, doğru duygular beslemeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında cam tabak yemek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında cam tabak bardak görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli cam tabak görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam tabak kırmak yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine tabir olunur.

Kahve falında camdan tabak görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında cam tabaklar görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş cam tabak görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işarettir.

Kahve falında cam tabak kırılması görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir