AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam tabak kırmak

Kahve falında cam tabak kırmak

Kahve falında cam tabak kırmak Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet eder.

Kahve falında cam tabak kırmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda heyecana ihtiyaç var.

Kahve falında cam tabak kırmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabak kırmak insanlara olan güvenin artacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sinirlenip tabak kırmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah tabak kırmak öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına alamet eder.

Kahve falında porselen tabak kırmak onunla mutlu bir yuva kuracağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında çay tabağı kırmak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında porselen tabak kırmak görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tabak kırmak hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir