AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam tabaklar görmek

Kahve falında cam tabaklar görmek

Kahve falında cam tabaklar görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında cam tabaklar gördüyseniz:

  • Doğayla başbaşa geçireceğiniz zamanlar sizi kendinize getirecek.

Kahve falında cam tabak kırılması görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık cam tabak görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına işarettir.

Kahve falında cam tabak hediye almak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam tabak görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam tabak bardak görmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camdan tabak görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında cam tabak almak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında cam tabak yemek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir