AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş cam tabak görmek

Kahve falında boş cam tabak görmek

Kahve falında boş cam tabak görmek sağlık sorunlarının biteceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş cam tabak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliği veya ilişkilerinizi istediğiniz hale sokmanız gerekiyor.

Kahve falında boş cam tabak görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında boş tabak görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, rahatının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş tabak almak atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, önemli kişi haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş yemek tabakları görmek rahat nefes almaya başlayacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş tabak toplamak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz boş tabak görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, ekmeğinin verimli olacağına yorulur.

Kahve falında boş tabak vermek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kırık cam tabak görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir