AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam şişe görmek

Kahve falında cam şişe görmek

Kahve falında cam şişe görmek sermayenin harcandığına değeceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kısmetinin açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında cam şişe gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyleri kendi kendinize büyütüyorsunuz.

Kahve falında cam şişede su görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam şişeden su içmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında cam şişede süt görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam şişe kırmak büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında cam şişe görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam şişe yemek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş cam şişe görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında kırık cam şişe görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir