AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık cam şişe görmek

Kahve falında kırık cam şişe görmek

Kahve falında kırık cam şişe görmek saygınlık kazanacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kırık cam şişe gördüyseniz:

  • Kişisel bilgilerinizi gereğinden fazla paylaşmanız veda başkalarına yardımcı olma konusundaki ısrarınız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kırık cam şişe görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık parfüm şişesi görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık bira şişesi görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında şişe kırığı görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında su dolu cam şişe görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil cam şişe görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında cam şişeden su içmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş cam şişe görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir