AnaSayfa / Genel / Kahve falında sis hava görmek

Kahve falında sis hava görmek

Kahve falında sis hava görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, sevap işleyeceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret eder.

Kahve falında sis hava gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilecek ne varsa işleme koyabilirsiniz.

Kahve falında sis hava görmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında havayı sisli görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, amacına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında havada sis görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sisli havada araba kullanmak karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sisli hava görmek kimseye minnet etmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına inanılır.

Kahve falında sis bombası görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, üzüntülü günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havanın sisli olduğunu görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına yorulur.

Kahve falında sisli dağ görmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir