AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam satın almak

Kahve falında cam satın almak

Kahve falında cam satın almak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında cam satın almak gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin problemleriyle uğraşmak veya eksiklerini kapatmak hayatınızın önemli bir zaman dilimini harcamanız anlamına geliyor olabilir.

Kahve falında cam satın almak kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam eşya satın almak çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam bardak satın almak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam yumruklamak büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında camda yağmur damlası görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam bardak çiğnemek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cam merdiven görmek hasretliklerin bir araya geleceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli cam bardak görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir