AnaSayfa / Genel / Kahve falında camda yağmur damlası görmek

Kahve falında camda yağmur damlası görmek

Kahve falında camda yağmur damlası görmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camda yağmur damlası gördüyseniz:

  • İmajınızı korumak istiyorsanız istikrarsız tavırlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında camda yağmur damlası görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur damlası görmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağa damla damlatmak dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında kan damlaması görmek evindeki huzurun bozulacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine tabir olunur.

Kahve falında iki damla kan görmek iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bir damla gözyaşı görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine alamet eder.

Kahve falında bir kaç damla kan görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, her istediğini alabileceğine inanılır.

Kahve falında burun damlası görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir