AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam bardak satın almak

Kahve falında cam bardak satın almak

Kahve falında cam bardak satın almak işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, yeni kişilerle tanışacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam bardak satın almak gördüyseniz:

  • Sadece sizin için önemli konulara odaklanmalısınız.

Kahve falında cam bardak satın almak hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, uzak bir yola gidileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan bardak atmak bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında renkli cam bardak görmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık cam bardak görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam bardak yediğini görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında cam bardakta süt görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında cam bardak vermek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine delalettir.

Kahve falında cam bardakların kırıldığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir