AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam parçası kusmak

Kahve falında cam parçası kusmak

Kahve falında cam parçası kusmak evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına alamet eder.

Kahve falında cam parçası kusmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkileriniz belli konularda bilgilerinizi arttırmanıza yardım edebilir.

Kahve falında cam parçası kusmak geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam parçaları kusmak yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında et parçası kusmak gözünü en yukarılara dikeceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında cam parçası görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yerde kırık cam parçaları görmek İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında cam parçalarını toplamak onlardan hayırsızlık göreceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam parçaları yemek kızı olanların da gelin edeceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına yorulur.

Kahve falında kırılmış cam parçaları görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, rahat bir hayata sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir