AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam parçası görmek

Kahve falında cam parçası görmek

Kahve falında cam parçası görmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yaşam standartlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam parçası gördüyseniz:

  • Çözüme kavuşmamış bazı konular sizin lehinize bir seyir izleyebilir.

Kahve falında kırık cam parçaları toplamak uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına delalet eder.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkmak çok başarılı atılımlar yapılacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzında cam parçası görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına delalettir.

Kahve falında ağzından cam parçaları çıkarmak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, sevdiklerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kırık cam parçalarına basmak gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam parçalarını toplamak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yerde kırık cam parçaları görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında cam parçası kusmak hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir