AnaSayfa / Genel / Kahve falında et parçası kusmak

Kahve falında et parçası kusmak

Kahve falında et parçası kusmak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında et parçası kusmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda açık davranmamanız veya sır saklamanız problemlere neden olabilir.

Kahve falında et parçası kusmak bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine yorulur.

Kahve falında cam parçaları kusmak kazancın artacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında cam parçası kusmak muradına ereceğine, donanımlı kılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan eti parçaları görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta et parçası görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, iş kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üç parça et görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında etinin parçalandığını görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ et parçası görmek büyük bir üne sahip olunacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir