AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam parçalarını toplamak

Kahve falında cam parçalarını toplamak

Kahve falında cam parçalarını toplamak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, doğru olanı seçeceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, psikolojik olarak düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında cam parçalarını toplamak gördüyseniz:

  • Siz ne yaptığınızı biliyorsanız çok fazla üzerinde durmamanızda fayda var.

Kahve falında cam parçaları toplamak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam parçalarını toplamak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, büyük başarıla kazanacağına inanılır.

Kahve falında kırık cam parçaları toplamak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam parçalarına basmak güvenliğinden vazgeçeceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında ağzından cam parçaları çıkarmak verimin ve bereketin geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkarmak bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında cam parçası kusmak eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam parçası görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir