AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde kırık cam parçaları görmek

Kahve falında yerde kırık cam parçaları görmek

Kahve falında yerde kırık cam parçaları görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, şansının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, bir yandan cenaze olacağına tabir olunur.

Kahve falında yerde kırık cam parçaları gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla elinize para geçebilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında yerde kırık cam parçaları görmek kişinin can derdine düşeceğine, zorlukların bir anda biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık cam parçası görmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kırık cam parçaları toplamak ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında kırık cam parçalarına basmak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işarettir.

Kahve falında kırık cam parçaları görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yerde cam kırıkları görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında kırık ayna parçaları görmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam parçaları yemek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir