AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış cam parçaları görmek

Kahve falında kırılmış cam parçaları görmek

Kahve falında kırılmış cam parçaları görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, belalardan korunacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına yorulur.

Kahve falında kırılmış cam parçaları gördüyseniz:

  • Ay sonuna doğru ilk bakışta son derece güven uyandırabilecek olan bir kimsenin size bazı tekliflerle yaklaşması olasıdır.

Kahve falında kırılmış cam parçaları görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında dişinin bir parçasının kırıldığını görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam parçalarını toplamak kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında ağzından cam parçaları çıkarmak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzında cam parçası görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerde kırık cam parçaları görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık cam parçası görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına delalet eder.

Kahve falında cam parçaları görmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir