AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam parçaları kusmak

Kahve falında cam parçaları kusmak

Kahve falında cam parçaları kusmak zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata rivayet eder.

Kahve falında cam parçaları kusmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal maceralar yüzünden aşırı harcama yapma meylindesiniz.

Kahve falında cam parçaları kusmak işindeki verimliliğinin düşeceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Kahve falında cam parçası kusmak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında et parçası kusmak sorunlarının son bulacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ağzından cam parçaları çıkarmak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkmak falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında cam parçalarına basmak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında cam parçaları görmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında kırılmış cam parçaları görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir