AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam parçaları görmek

Kahve falında cam parçaları görmek

Kahve falında cam parçaları görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında cam parçaları gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız yükseliyor, aşk hayatınız veya sosyal yaşamınız renkleniyor.

Kahve falında kırık cam parçaları toplamak zor günler geçirileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında cam parçası kusmak kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam parçası görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık cam parçaları görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam parçalarını toplamak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalettir.

Kahve falında cam parçası yutmak işinde çok ilerleyeceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına rivayet eder.

Kahve falında yerde kırık cam parçaları görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından cam parçaları çıkarmak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir