AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından cam parçası çıkmak

Kahve falında ağzından cam parçası çıkmak

Kahve falında ağzından cam parçası çıkmak her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız hareketsiz görülüyor.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkmak başarılı adımlar atacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkarmak dost ya da akrabalarından yardım alacağına, yeni işlere girişileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzında cam parçaları görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzında cam parçası görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında ağzından cam parçaları çıkarmak bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, zorluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmış cam parçaları görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, sıkıntıların azalacağına işarettir.

Kahve falında cam parçalarını toplamak iş hayatının düzeleceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam parçaları kusmak zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir