AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış masa görmek

Kahve falında kırılmış masa görmek

Kahve falında kırılmış masa görmek kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırılmış masa gördüyseniz:

  • Fazla bonkör veya fazla iyi tavırlarınız karşı taraf tarafından suistimal edilebilir.

Kahve falında cam masanın kırıldığını görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kırılmış masa görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masanın kırıldığını görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında masa başında birini görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büro masası görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masanın üstüne çıkmak sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz yemek masası görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine işarettir.

Kahve falında sarı masa örtüsü görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir