AnaSayfa / Genel / Kahve falında masanın kırıldığını görmek

Kahve falında masanın kırıldığını görmek

Kahve falında masanın kırıldığını görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, rahatın ve konforun geleceğine, iyi anlaşacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında masanın kırıldığını gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek çok kolay olmayabilir.

Kahve falında masanın kırıldığını görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine işarettir.

Kahve falında kırılmış masa görmek çalışıyorsa terfi alacağına, gülmeye hasret kalacağına işarettir.

Kahve falında cam masanın kırıldığını görmek umutların biteceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına delalet eder.

Kahve falında masa üstünde yemek görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilardo masasi görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında masa donatmak deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet masası görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ameliyat masasında olduğunu görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir