AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam masa görmek

Kahve falında cam masa görmek

Kahve falında cam masa görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam masa gördüyseniz:

  • Çok yorulmanıza rağmen fazla şikayetçi olacağınız söylenemez, çünkü sonunda siz kazançlı çıkacaksınız.

Kahve falında cam masanın kırıldığını görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında cam masa görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında cam masa kırmak dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, şansının ve bahtının açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam masa silmek sıkıntıların aşılacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında masa hazırlamak fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni masa görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına delalet etmektedir.

Kahve falında masa etrafında toplanmak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında masanın yerini değiştirmek zor ve kötü günlerin geleceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir