AnaSayfa / Genel / Kahve falında masanın yerini değiştirmek

Kahve falında masanın yerini değiştirmek

Kahve falında masanın yerini değiştirmek alim insanlardan sayılacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında masanın yerini değiştirmek gördüyseniz:

  • Kendi yorumlarımızı veya gerçekleri kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında masanın yerini değiştirmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, zafer elde edileceğine işarettir.

Kahve falında masa değiştirmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işyerinde masa değiştirmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işyerinde eşyaların yerini değiştirmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin eşyalarının yerlerini değiştirmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında evin eşyalarının yerini değiştirmek lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, şanssızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev eşyasının yerini değiştirmek refah düzeyinin artacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mezar yerinin değiştiğini görmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir