AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam bardak kırmak görmek

Kahve falında cam bardak kırmak görmek

Kahve falında cam bardak kırmak görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında cam bardak kırmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla bazı organizasyonlara katılabilirsiniz.

Kahve falında cam bardak kırmak kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalettir.

Kahve falında cam çay bardağı kırmak kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam bardağı kırmak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam bardak kırmak görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, sonunda maddi zarara gireceğine delalettir.

Kahve falında kupa bardak kırmak kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başında bardak kırmak dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında bardağı atıp kırmak yeni işler peşinde koşulacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının bardağını kırmak birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir