AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılma sesi duymak

Kahve falında kırılma sesi duymak

Kahve falında kırılma sesi duymak asla dert yüzü görmeyeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırılma sesi duymak gördüyseniz:

  • Bazı olaylarda meydana gelen değişiklikler sizin için avantajlı durumlar yaratabilir.

Kahve falında cam kırılması sesi duymak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına inanılır.

Kahve falında cam kırılma sesi duymak elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kırılma sesi duymak mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisinin sesini duymak mutlu olunacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tren sesi duymak aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, bolluğun ve verimin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan sesi duymak yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına delalettir.

Kahve falında keman sesi duymak sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabirden ses duymak yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir