AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırıklarının ayağına battığını görmek

Kahve falında cam kırıklarının ayağına battığını görmek

Kahve falında cam kırıklarının ayağına battığını görmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, haneye bereket geleceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırıklarının ayağına battığını gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri yapma veya elde etme konusunda size yardımcı olabilecek aktivitelerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında cam kırıklarının ayağına battığını görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında cam kırıkları batması görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırıklarının battığını görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağa cam batması görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında ayağa cam battığını görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayağına cam batması görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ayağına diken battığını görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret eder.

Kahve falında ayağına batan dikeni çıkarmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir