AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa cam battığını görmek

Kahve falında ayağa cam battığını görmek

Kahve falında ayağa cam battığını görmek karşılıksız bırakmayacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında ayağa cam battığını gördüyseniz:

  • Pek çok tanıdığınıza danışmanlık veya bakıcılık yapmanız gerekebilir.

Kahve falında ayağına cam batması görmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam kırıklarının ayağına battığını görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağa cam battığını görmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine işaret eder.

Kahve falında ayağa cam batması görmek tatsızlık olacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları batması görmek takdir edilen kişi olacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırıklarının battığını görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında ayağına toplu iğne battığını görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının çamura battığını görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, geri planda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir