AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına cam batması görmek

Kahve falında ayağına cam batması görmek

Kahve falında ayağına cam batması görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, hem ün sahibi olacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağına cam batması gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım elini uzatmaya hazır birçok gerçek dostunuz var.

Kahve falında ayağa cam batması görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, isabetli kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağa cam battığını görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında cam kırıklarının ayağına battığını görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağına cam batması görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına işarettir.

Kahve falında cam kırıkları batması görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında cam kırıklarının battığını görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında ayağına iğne battığını görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağına diken battığını görmek kendisi için mal mülk alacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir