AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa cam batması görmek

Kahve falında ayağa cam batması görmek

Kahve falında ayağa cam batması görmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, ilim irfan öğreneceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, rahatsızlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağa cam batması gördüyseniz:

  • Başlamak istediğiniz bir proje için kendinize yer açabilirsiniz.

Kahve falında ayağa cam batması görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, itibar kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında ayağa cam battığını görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağına cam batması görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam kırıklarının ayağına battığını görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kırıklarının battığını görmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırıkları batması görmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağına toplu iğne battığını görmek büyük bir işin sahibi olacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağına diken battığını görmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir