AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırıklarını toplamak

Kahve falında cam kırıklarını toplamak

Kahve falında cam kırıklarını toplamak bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırıklarını toplamak gördüyseniz:

  • İnsanlar tahammülsüz olabilir.

Kahve falında kırık cam parçaları toplamak herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında cam kırıklarını toplamak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında cam kırıkları topladığını görmek tabiri caizse can bulacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında kırık cam toplamak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kırığı topladığını görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında cam kırıkları toplamak yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırığı toplamak işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kırık cam atmak yapılmak istenen projeye hız verileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir