AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık cam toplamak

Kahve falında kırık cam toplamak

Kahve falında kırık cam toplamak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine inanılır.

Kahve falında kırık cam toplamak gördüyseniz:

  • Sizin herkese yetecek enerjiniz var, onu kullanmalısınız.

Kahve falında cam kırıkları topladığını görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında cam kırığı toplamak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, kişinin yasa düşeceğine inanılır.

Kahve falında cam kırığı topladığını görmek başarının düşeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kırık cam toplamak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırıklarını toplamak işyerini kapatacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları toplamak çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine inanılır.

Kahve falında kırık cam parçaları toplamak yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık cam temizlemek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir