AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırığı görmek

Kahve falında cam kırığı görmek

Kahve falında cam kırığı görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, geçecek güzel bir ömre, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında cam kırığı gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz işleri, planları veya iş birliklerini başlatmadan önce bir sağlama yapmanızda fayda var.

Kahve falında camı kırık kol saati görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında cam kırıklarında yürümek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kırık cam görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında cam kırıkları tükürmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine alamet eder.

Kahve falında cam bardak kırığı görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık cam parçalarına basmak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam kırıklarını toplamak kötü kimselerle karşılaşamayacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında kırık cam toplamak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir