AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık cam görmek

Kahve falında kırık cam görmek

Kahve falında kırık cam görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, şifa göreceğine işaret eder.

Kahve falında kırık cam gördüyseniz:

  • Adil olunması gerekiyor.

Kahve falında ağzında cam kırıkları görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında camı kırık ev görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına alamet eder.

Kahve falında kırık cam toplamak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına delalettir.

Kahve falında cam kırıkları temizlemek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırıklarının üzerine basmak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında camın kırık olduğunu görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kırığını süpürmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık camlı pencere görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir