AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilini çiğnemek

Kahve falında dilini çiğnemek

Kahve falında dilini çiğnemek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilini çiğnemek gördüyseniz:

  • İşlerinizi yoluna koymak istiyorsanız artık bahane bulmaktan vazgeçin.

Kahve falında dilini çiğnemek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dil çiğnemek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında tütün çiğnemek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına delalettir.

Kahve falında çiğ et çiğnemek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında diş çiğnemek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında damla sakızı çiğnemek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında namaz kılarken sakız çiğnemek hem eğleneceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine inanılır.

Kahve falında çamaşır çiğnemek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir