AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kenarında oturmak

Kahve falında cam kenarında oturmak

Kahve falında cam kenarında oturmak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, yeni bir semte taşınılacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Herkese tavır almadan önce, biraz daha zaman tanımanızda fayda var.

Kahve falında cam kenarında oturmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine işaret eder.

Kahve falında cam kenarında durmak yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında uçurumun kenarında oturmak kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sevdiği insana kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlık kenarında oturmak yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında su kenarında oturmak dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında evde oturmak hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun kenarinda oturmak hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında denizin kenarında oturmak ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir