AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin kenarında oturmak

Kahve falında denizin kenarında oturmak

Kahve falında denizin kenarında oturmak kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işaret eder.

Kahve falında denizin kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Bir davete katılabilirsiniz.

Kahve falında deniz kenarında oturmak etrafına güzel insanların dolacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında denizin kenarında oturmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, maddi gücünü kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında deniz kenarında evde oturmak namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında deniz kenarında oturduğunu görmek değişik insanlarla karşılaşacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarında kayalıklarda oturmak ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında deniz kenarına oturmak fal sahibinin de çok mutlu olacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yol kenarında oturmak borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında suyun kenarinda oturmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, biraz dinleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir