AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık kenarında oturmak

Kahve falında mezarlık kenarında oturmak

Kahve falında mezarlık kenarında oturmak tamamen içine kapanacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mezarlık kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda biraz daha akılcı davranmak zorundasınız.

Kahve falında mezarlık kenarında oturmak ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında mezar kenarında oturmak tecrübe kazandıracağına, yaşamın kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göl kenarında oturmak aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yol kenarında oturmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun kenarinda oturmak yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına işarettir.

Kahve falında cam kenarında oturmak kişisel kavgaların son bulacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına delalet eder.

Kahve falında uçurum kenarında oturmak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine inanılır.

Kahve falında gölün kenarında oturmak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir