AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınır kapısından geçmek

Kahve falında sınır kapısından geçmek

Kahve falında sınır kapısından geçmek kem gözlere geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında sınır kapısından geçmek gördüyseniz:

  • Daha fazla seyahat edebilir, yabancı ülkeleri tanıyabilir, üniversiteye başlayabilir, bitirebilir veya farklı alanlarda eğitimler alabilirsiniz.

Kahve falında sınır kapısından geçmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınırı geçmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sınır geçmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınırdan geçmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınır kapısı görmek yüksek tahsil yapacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sınır görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına yorulur.

Kahve falında sınır dışı edilmek kötü haberler alacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine işarettir.

Kahve falında sınır dışına çıkmak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir