AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam eşyaları kırmak

Kahve falında cam eşyaları kırmak

Kahve falında cam eşyaları kırmak yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine delalet eder.

Kahve falında cam eşyaları kırmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilirsiniz, romantik bağlar kurabilirsiniz, mevcut bir iş ilişkisi romantizme dönüşebilir ya da yeni işbirlikleri veya ortaklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında camdan eşya kırmak borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında cam eşyaları kırmak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam eşya kırmak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, istediklerini elde edeceğine yorulur.

Kahve falında evdeki eşyaları kırmak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir eşya kırmak dileklerin yerine geleceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir eşyayı kırmak çok üst mevkilere yükseleceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında ev eşyası kırmak çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev eşyalarını kırmak iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir